Před několika lety začala být medovina populární mezi barmany ve větších světových metropolích.

S takovou popularitou jdou ruku v ruce i míchané nápoje.

MEDOVÁ SANGRIA (dávka pro velkou párty)

2 lahve Včeloviny Original
1 l sody (může být i zázvorový tonik)
0,08l nebo 0,12l ginu (nebo vodky, pokud nemáte rádi gin)
1 velký pomeranč
1 velký citron nebo 1-2 limetky

Postup:
Pomeranče a citron oloupeme, odstraníme jadérka a vymačkáme šťávu do velké servírovací mísy. Přidáme i zbytky ovoce (dužinu). Následně zalijeme ovoce Včelovinou a ginem ve výše uvedených množstvích. Vše necháme pár hodin, ideálně přes noc odležet v ledničce. Před servírováním do mísy přidáme sodu nebo zázvorový tonik. Sangriu si můžete ještě dochutit jednou nebo dvěma lžičkami medu – objevíte novou chuť!

LEDOVÁ VČELA

Včelovina Original
bílá nebo červená Vinea

Postup:
Do sklenice si připravíme led a přidáme Včelovinu s bílou nebo červenou Vineou, v poměru 1: 1. Ozdobíme mátou.

VANILKA A SKOŘICE

0,1l jablečného džusu
0,1l medoviny
vanilka a skořice
máta

Postup:
Všechny ingredience smícháme.
Podáváme horké nebo s ledem – obě možnosti jsou výborné.

MEDOVÉ MOJITO

0,04 l Včeloviny Original
0,02 l limetové šťávy
soda
máta
třtinový cukr
ledová drť

Postup:
Rozmačkáme mátu, cukr a limetkovou šťávu. Následně přidáme Včelovinu a dosypeme rozdrceným ledem až po okraj poháru. Pohár doplníme sodou, ozdobíme limetkou a čerstvou mátou.

Zaujala Vás Včelovina ?

Objednejte si Včelovinu online

nebo se podívejte kde Včelovinu koupit